戀愛中最令人不安就是找唔到想找的人!



你想找的人,你又找唔到,心中一定多嘢想,例如:你想找媽媽飲茶,打手機無人聽,打回家又長響!打比其它家人問又話唔知,心想佢唔知在那裡同什麼人在一起,再想就是唔知會唔會在家爆血管,好想立即回家睇下!

人就是這樣,越想越負面,但有些人真的十分喜愛玩失蹤!無影無蹤,還玩關機,搞到D人個個變成神經質!

換句話,放在一對熱戀中的情侶,又或是夫妻,找唔到人的話,就call爆機,唔通的話就搞到個留言信箱滿晒,還周圍打比人問個老公有沒有同你一齊!好似失蹤人囗咁,

差D要報警!心裡的想法越想越唔對路!唔知同邊條女鬼混,又唔知同邊班死佬一齊溝女,又唔知是否過大海賭錢,更加唔知去了那間骨場!



戀愛中最令人不安就是找唔到想找的人!
活著就是等待,等到個人回家,又勁鬧,唔聽解釋,日日家嘈屋閉,跟著又copy老公電話卡的電話,查訊息,好似轉行做了私家貞探一樣,所以離婚和分手率越來越高!

雙方不信任,就等於人格被判了死刑!你懷疑我,我不信任你!何苦呢!而家中的子女,變成出氣袋,代罪羔羊!自然性格變得自閉!所以好多Tom Boy & Gay 應運而生!因為怕面對男女關係,會跟父母一樣!

如果要解決,倒不如少失蹤,互相交代清楚,守信,守時為基本原則!互相關愛!

未找到公主皇子的就要加把勁!大家一起努力!

如果有任何愛情問題記住揾我阿Mon 傾傾la!

祝福天下有情人開開心心!

愛情天使:9499 2881

 
1000 characters left

常見問題    服務條款   免責聲明     私穏政策   一緣顧問有限公司©版權所有