文章

常見問題


為何要參加你哋嘅服務?
如果你仍然是單身的話,但身邊的朋友們都已經有男朋友或女朋友,甚至結咗婚,心中總是得個 “恨” 字,又或者因為工作繁忙,而冇時間揾另一半?想識多D朋友,擴闊社交生活圈子?想揾男女朋友拍拖?想揾結婚對象?本會提供嘅服務就絕對適合你。

你哋D會員多數係做乜嘢職業呢?
我哋嘅會員有自僱老闆、專業人士、公務員、會計師、老師、紀律部隊人員、醫護人員、工程師等……….

你哋係用乜嘢標準同人做配對架呢?
首先每位會員都要仔細認真咁填寫登記表格內嘅資料,然後我哋會同每位會員傾談一下,作出初步認識及了解後,就運用我哋嘅專業,為每位會員尋找合適嘅另一半。

我想要靚仔/靚女喎,你哋有冇架呢?有冇相睇架?
當然有,我哋希望各會員都著重內在美,兩個人相處,最緊要係坦誠溝通、相處,感情係要用時間和用心去栽培架。

我收入唔穩定又比較怕羞,唔識得同女仔相處,可以入會嗎?
當然可以啦,只要你有正當職業便可,當你見咗幾個女會員之後,加上配合我哋提供嘅專業增值課程,你嘅恐懼和担心就會慢慢消失,之後對住D女仔就會自然好多。

我點先至可以知道對方係對我有意思呢?
其實當你哋單對單見面傾計嘅時候,你哋已經可以感覺得到架啦,而當你哋見完面之後,交換完聯絡方法,大家就要主動聯絡打電話俾對方,真愛係要大家都踏出第一步,係唔會等人架。但之後我哋都會跟進你哋直至成功架。

 
1000 characters left

常見問題    服務條款   免責聲明     私穏政策   一緣顧問有限公司©版權所有